Schubert In Rock "Commander Of Pain"

av yngve

Schubert In Rock 18Selskap: Pure Steel Records

Release: 29.06.18

Østerrikerne i Schubert In Rock er tilbake med nytt album.  Og som sist er det et prosjekt hvor en lineup er grunnmuren, og hvor mange kjente vokalister er med.

Schubert In Rock@Facebook (ikke oppdatert på lenge).

Musikken er klassisk hardrock så det holder, og låtene farges veldig av hvilke av vokalistene som fronter. Vi har for eksempel McCafferty fra Nazareth, Marc fra Krokus, Jeff Scott Soto, Don Airey på tangenter, Jennifer Batten er med på gitar, og Doogie White. Sterke navn, absolutt, og selv om dette er et litt merkelig prosjekt siden det er et band som utgjør basen, med egen vokalist, funker dette bra.

Hvem som synger hva er enkelt og noen gange vanskelig å finne ut av, men de vokalistene som har særpreg plukker man lett :). Jeg har ikke oversikten i tekst, men klippet under går gjennom hele skive mad snutter og hvem som er med :).

Sterke bidrag fra flere her, og et album som fanger en bra essens. 

Trekk for ræva cover, ellers er dette noe jeg ikke ser bort fra at mange vil like. Bandnavnet er nok ikke helt der at det får pluss det heller, men innholdet på disken har ihvertfall livets rett. Snittet er en syver, noen låter er nok lett en åtter.

7/10

Tracklist:

 1. Empathy 
 2. Burning Heart
 3. Little Boy 
 4. Too Late 
 5. Under The Lights 
 6. World With No Tomorrow 
 7. Forgive Me When I Fall 
 8. Ride The Bullet 
 9. On The Lineit Our World
 10. It's Our World 
 11. Dance Of The Black Tattoo 
 12. Commander Of Pain 
 13. My Name Is Judas