Ln Vwj5 Gx

Prøvesprengning 2019 (Kvikne, 04.05.19)

av yngve

Prøvesprengning 2019Metalevent på Kvikne Samfunnshus.

Arrangementet på Facebook

Tipset kommer fra Bjørn Frengstad, som var så kul å legge ved litt info:

"Prøvesprengning ble startet av en gjeng entusiaster i 2017, I 2017 opprettet vi en forening som heter FjellRock Event, og vi bestemte oss for å lage en rock- og metalevent på Kvikne i Nord-Østerdal. Her er det 5 mil til alt, så det er litt av et prosjekt å få til her i trekkspillets og dansebandets høyborg.. :)."

Banda som stiller er:

  • Bakrus
  • Cabinet of Ministers
  • Tonic Breed
  • Top Fuel
  • Silver End

"Prøvesprengning er nå i sitt tredje år, og arrangementet heter da ikke overraskende Prøvesprengning 2019 :). Årets event huser 5 band med forskjellige bakgrunner og erfaringer, og her vil alt fra rock`n roll til god gammel thrash metal fylle Kvikne Samfunnshus, som er lokalet det hele foregår i. 

Årets happening på Kvikne går av stabelen lørdag 4. mai, og vi har i år satset alt vi har. Det er ikke lett å få til dette her, få folk til å komme og det er en kamp å finne sponsorer og samarbeidspartnere som vil være med over tid - og vi er avhengig av godvilje fra alle hold. Vi har allikevel trua og håper at folk i år ser hva vi begynner å få til og tar turen, slik at vi kan nå vårt mål med å få til en to-dagers rock- og metalfestival.

Vi satser så lokalt vi får til. Band, mat, øl, lyd og lys er så lokalt vi klarer å få til. I år er det tre lokale band av bra kvalitet, samt at vi har spedt på med to headlinere; Silver End og Tonic Breed. I tillegg spiller Top Fuel fra Berkåk, Cabinet Of Ministers fra Kvikne og Bakrus fra Røros. Dyktige folk og band, og vi tror dette bli skikkelig bra. Lyd av internasjonal klasse gjør dette til et arrangement i regionen som stikker seg ut, og vi håper folk som kommer nå kan se konturene av noe spesielt."

Billetter koster 250,- før 20:30, 350,- etter dette klokkeslettet.