Old Season "Beyond The Black"

av yngve

20526227 10155109605303952 6112588281105129409 NSelskap: Pure Steel Records

Release: 19.05.17

Irsk band med en ganske ok skive ute.

Beyond The Black lå ikke helt på plass i de første par rundene, og noe av innholdet er fortsatt ikke helt der, men jeg ble mer og mer glad i det de holder på med etterhvert som rundene gikk.

Old Season@Faebook

Jeg har hatt denne liggende lenge, men mengdene fra dette selskapet er såpass at det tar litt tid å komme nedover i bunken. Old Season holdt det greit i tiden jeg påbegynte lyttingen og der jeg er nå. Skiva holder mål og burde tilfredsstille de som liker metallen sin med den klassiske fanen hevet. 

Spilletiden kan nok være et aber, over en time er mye uansett sjanger, nesten. Jeg har kommet fram til slutningen at slike band ikke bør gi ut så lange utgivelser, og at også Old Season hadde tjent på å skrelle bort et par låter for å oppnå maks styrke. 

Blant det bedre her er den varierte og litt episke Nevermore

Kurante saker, og selv om jeg ikke husker hvordan de foregående utgivelsene var, er de tikke et band jeg har bitt meg fast i før nå.

7,5/10

Tracklist:

  1. A New Dawn
  2. Scavenger
  3. Chosen
  4. Elegy
  5. The Journeyman 
  6. Rivers Of Cepha
  7. Words From Beyond
  8. The Void
  9. Nevermore