Du synker, kvikksanden trekker deg ned....

av yngve

33510663 1927743577277692 470956285131489280 NKvikksand har spilt inn ep, den har slippfest 9. juni på Raufoss@Retro Bar. Billetter koster deg 150 spenn, og du kjøper i døra.

Arrangementet på Facebook

Arrangør er Garasjefestivalen sammen med bandet. 

I tillegg til Kvikksand stiller Concious opp, som skal spille på Garasjefestivalen litt senere i juni. Concious lanserer også sin nye vokalist denne kvelden på Raufoss. Samt at "...D.J. Aldrahn sørger for god stemning før og mellom bandene. Dette blir fett og en god mulighet til å krype inn i et mørkt konsertlokale og for noen timer glemme sommeren."

"I tillegg til livemusikk får vi selskap av Garasjefestival som lanserer sin egen Garasjefestivaløl: Den Røde Skiftenøkkel ".

"Kvikksand kom til som følge av for mye innestengt aggresjon, hat av snø og kulde og livets generelle glede og mørke.  Kvikksands misjon er å spre hard, mørk og tung musikk til det norske folk. Våre fatalistiske og introverte norske tekster speiler hvor meningsløst det egentlig er å eksistere, samtidig som de inneholder en liten stripe av lyst håp."

"Conscious er et metallband med tunge rytmer og kvinnelig vokal. Ilddåpen til bandets nye vokalist denne kvelden."

D.J. Aldrahn kommer fra DHG, The Deathtrip og Thorns, og er nå aktuell med sitt nytt band Urarv."