Delirium Tremens "Red My Fist"

av yngve

1374158 661513470533416 1543133818 NSelskap: Iron Shield Records/PURE STEEL

Release: 11.04.14

Om Maidens Eddie hadde besteget en av monsterklumpene i Critters, hadde nok resultatet blitt noe ala fyren på coveret til Delirim Tremens

Musikken er thrash'n roll metal ifølge skrivet, og pepre meg i ræva, det stemmer fortreffelig. Man kan nok krangle om nyanser, men dette er en blanding av tidlige Metallica og Motörhead, alt sauset i en svart retrosuppe. Ikke det jeg personlig spiser mest av, men er du ikke avholds og ønsker et soundtrack til dongerivesten og patchene dine, er dette helt sikkert midt i blinken.

Delirium Tremens@Facebook

Produksjonen er rå og akkurat så dirty som den trenger å være, samtidig som den er veldig bra. 

Gjengen har holdt det gående siden 96, så fartstiden er på plass. Dette er voksne karer, men titler, image og tekster (det jeg får med meg) er temmelig grøftefyll. Tittelkuttet er i seg selv relativt lavpanne, men slenger jeg på eksempler som Thrash And Be Thrashed, We'll Be Drunk Forever og Get Fucked, tipper jeg du får en grei oversikt på den lyriske biten. For meg er det helt idiotisk, men noen liker slikt, og det skal man respektere.

Jeg har et liv som ikke har plass til slikt, det er ikke situasjoner jeg har i hverdagen eller helgene som slik rølpethrash passer inn, men er du der, er faktisk dette et kurant kjøp.

6/10

Tracklist:

 1. Rough Ride
 2. Read My Fist
 3. We‘ll Be Drunk Forever
 4. Irön Gäng
 5. Rolling Thunder
 6. Thrash And Be Trashed
 7. Get Fucked
 8. Backyard Wrestling
 9. Hoy Hey, Live to Rock
 10. The Kids Kick Ass
 11. Let Me Die
 12. Fuck Posers (Live In Bitterfeld) (bonuslåt, kun kassett/vinyl)