Aphyxion "Earth Entangeled"

av yngve

Fbb88690 2831 4a6c 8c20 4bd79ccee60eSelskap: Mighyt Music/TARGET DISTRIBUTION

Release: 01.09.14

Danske Mighty Music har det med å finne bra moderne metalband, mange av disse er danske. Aphyxion er intet unntak.

Som så mange andre har bandet valgt Jacob Hansen som produsent. Jeg tror de gjorde lurt i det, for han har magiske fingre i forhold til å få trøkk og bra lyd. Aphyxion spiller en thrasha deathmetal med vokal som nok heller mest mot sistnevnte. Riffene og rytmikken er extreme, og slik jeg hører det mer thrasha. Kanskje ikke så ulikt noe av det svenskene i Impious har på samvittigheten.

"This is beyond awesome!" og "The new breed of scandinavian metal" proklameres det, det får du selv bedømme, men dette er et helstøpt produkt. Ikke veldig nytenkende, men allikevel friskt, gjennomført og med en framføring som virkelig oser selvtillit. Vi får opplyst om at bandmedlemmene er i midten av tenårene, om det stemmer er dette helt sykt.

Aphyxion@Facebook

Kraftfull thrashdød med kul growl, Aphyxion (hater slike navn jeg må se på tastene for å stave:)) bør kunne klare å slåss på et relativt høyt nivå med denne skiva. Karakteren er nok litt svak, men jeg ble til slutt enig med meg selv om at de fortjener en liten dytt.

8/10

Tracklist

  1. Transgress
  2. In Decline
  3. The Deterioration
  4. No More Days Of Prime
  5. Despicable
  6. Born Abomination
  7. Awoken
  8. Blind Belief
  9. The New Breed
  10. Pointless Purpose